Tributul subconștientului
Subconștientul minților noastre coexistă cu partea conștientă.
Subconștientul înseamnă emoții, amintiri, impulsuri, instincte, directive de supraviețuire.
Subconșientul este partea din noi cea mai fidelă naturii umane și nu ține cont de modul practic în care lumea funcționează.
Subconștientul este un ghid pe care trebuie să învățăm să-l folosim.
Subconștientul este vocea pe care trebuie să o asculți atunci când vrei să iei o decizie sau locul căruia trebuie să-i acorzi importanță când ai nevoie de puțină claritate legată de evenimentele ce pun presiune asupra ta.
Subconștientul este baza propriului ”eu”.
Constant afirmăm că trebuie să renunțăm la un viciu nesănătos, să manageriem stresul, să mergem la sală, sau alte dorințe și obiective.
Conștientul ne poate ghida și sunsține doar până într-un punct. Din acel punct controlul este preluat de subconștient
În subconștient stă ascunsă adevărata comoară a intuiției.
Cum să accesăm subconștientul? - Lasă-ți mintea să-și pună întrebări, să fie curioasă, ascult-o când spune nu sau da și întreb-o ce motive are.
Cunoști sentimentul acela în care ai luat o decizie și ai regretat că nu ți-ai ascultat intuiția? - GPS-ul interior îți oferea indicații. Este asemănătoarte unei meditații de yoga doar că atenția este focalizată pe evenimentele exterioare ce se petrec în jurul nostru și te influențează direct.
Lasă mintea să se îndoiască, să fie confuză, să se întrebe. Dă-ți voie să ai dubii și să privești adânc în gândurile tale.
Subconștientul nu operează doar cu puterea sa unică ci și influențează creșterea personală.
Oameni au devenit mai puțin anxioși și mult mai calmi când au reușit să asculte ce se ascunde în interiorul lor, au diminuat conflictele și au crescut nivelul de claritate din propriile vieți.